WERKZAAMHEDEN

WERKZAAMHEDEN

Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde en ervaren specialisten, betrokkenheid, het meedenken en professionaliteit helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw beveiligingsvraagstukken.

ALLE WERKZAAMHEDEN

Camerabeveiliging

Tegenwoordig is een camerasysteem niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Camerabeveiliging is een van de meest effectieve vormen van beveiligen

Brandmeldbeveiliging

In slechts enkele seconden kan een kleine vonk uitgroeien tot een brand. Mensenlevens, maar ook uw bedrijfscontinuïteit staan op het spel.

Inbraakbeveiliging

Een inbraak installatie is een belangrijk onderdeel van uw beveiligingsmaatregelen, het systeem zorgt ervoor een inbraak te detecteren en om deze eventueel door te melden naar een alarmcentrale

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u aan wie, waar en wanneer toegang verleend mag worden. Onbevoegde krijgen geen toegang tot ruimtes, door middel van pasjes, tags of codes.

Service & onderhoud

V&S Security is voorzien van een 24-uurs service. We staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Na een melding nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op. V&S Security zorgt ervoor dat de melding wordt omgezet in een oplossing!

WAAROM V&S SECURITY?

V&S Security heeft vooruitstrevende, innovatieve totaaloplossingen op het gebied van diverse beveiligingsinstallaties. Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde en ervaren specialisten, betrokkenheid, het meedenken en professionaliteit helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw beveiligingsvraagstukken. Of u nu een woonhuis of winkelpand wilt beveiligen, een kantoorpand wilt voorzien van een brandmeldinstallatie of uw bedrijfshal wilt beveiligen met een camera installatie, bij V&S Security bent u op het juiste adres. We kunnen voor u het complete ontwerp en/of projectering van uw installatie verzorgen. Graag bespreken we uw wensen en de eventuele vastgestelde eisen, in een persoonlijk gesprek bij u op locatie. V&S Security verzorgt de levering en aanleg van uw installatie, van eenvoudig tot zeer complex, maar allemaal met hoogwaardige componenten.

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7