Brandmeld
ontruimingsinstallatie

In slechts enkele seconden kan een kleine vonk uitgroeien tot een brand. Mensenlevens, maar ook uw bedrijfscontinuïteit staan op het spel. Het ontstaan van een brand is niet altijd te voorkomen, maar met de juiste brandbeveiliging is een brand wel in de kiem te smoren.

De situatie ondersteunen

Met een ontruimingsinstallatie kunnen personen bij brand, ontploffingsgevaar of andere calamiteiten, middels een ontruimingssignaal worden gewaarschuwd. Hierdoor kan snel tot ontruiming en andere acties worden overgegaan. Letsel aan personen en materiële schade kan hierdoor worden beperkt of zelfs voorkomen.

V&S Security ontwerpt, levert en installeert uw brandmeldsysteem en ontruimingsinstallatie. Doormelding naar een alarmcentrale of brandweer, een door de brandweer goedgekeurd Programma van Eisen en het certificeren van installaties word door ons verzorgd.

Ook onderhouden we bestaande installaties. V&S Security heeft service en onderhoud in eigen beheer en een 24-uurs storingsdienst welke 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7