Toegang

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u wie waar en wanneer naar binnen mogen. Niet bevoegde personen krijgen geen toegang tot bepaalde ruimtes. Door middel van pasjes, tags of codes kunnen alleen personen die in het toegangscontrolesysteem geregistreerd zijn uw pand betreden. Ook vindt er door toegangscontrole-systemen een nauwkeurige vorm van registratie plaats, zodat achteraf de nodige controles uitgevoerd kunnen worden.

De mogelijkheden

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een toegangscontrole systeem dat geïntegreerd is in uw elektronische inbraak installatie. Het voordeel hiervan is dat u inzicht heeft in welke personen het alarm in-en uitschakelen. Komen er regelmatig gasten, leveranciers of andere onbekenden aan uw deur? Dan is het prettig als u eerst met hen kunt communiceren voordat u de deur opent. Via een intercom kunt u op afstand eenvoudig controleren en bepalen wie u binnenlaat. Ook als u een installatie op een poort, fietsenstalling, parkeergarage, opslag en allerlei andere toepassingen wilt kunt rekenen op onze deskundigheid.

V&S Security ontwerpt, levert en installeert toegangscontrole systemen. Het systeem is te voorzien van diverse soorten kaartlezers. Integratie met andere systemen, zoals alarminstallaties en camerasystemen is mogelijk.

Ook onderhouden we bestaande installaties. V&S Security heeft service en onderhoud in eigen beheer en een 24-uurs storingsdienst welke 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7