WIE ZIJN WIJ

V&S Security is een jong en dynamisch elektronisch beveiligingsbedrijf dat in Maart 2013 is opgericht als dochteronderneming van Swinkels Elektro B.V.

In 2015 is Jan Papavoine met ruim 30 jaar kennis en ervaring binnen enkele vooraanstaande organisaties in de beveiligingsbranche als werknemer in het bedrijf gekomen.

Per 1 januari 2017 is Jan Papavoine eigenaar geworden van V&S Security B.V. en zijn wij met het bedrijf verhuisd naar Rosmalen.

V&S SECURITY

V&S Security heeft vooruitstrevende, innovatieve totaaloplossingen op het gebied van diverse beveiligingsinstallaties. Met onze persoonlijke benadering, gemotiveerde en ervaren specialisten, betrokkenheid, het meedenken en professionaliteit helpen we u graag met het vinden van de juiste oplossing voor uw beveiligingsvraagstukken. Of u nu een woonhuis of winkelpand wilt beveiligen, een kantoorpand wilt voorzien van een brandmeldinstallatie of uw bedrijfshal wilt beveiligen met een camera installatie, bij V&S Security bent u op het juiste adres. We kunnen voor u het complete ontwerp en/of projectering van uw installatie verzorgen. Graag bespreken we uw wensen en de eventuele vastgestelde eisen, in een persoonlijk gesprek bij u op locatie. V&S Security verzorgt de levering en aanleg van uw installatie, van eenvoudig tot zeer complex, maar allemaal met hoogwaardige componenten.

ONZE SERVICE

ONZE SERVICE

Maar ook na de installatie van een beveiligings-, camera- of brandmeldinstallatie blijft V&S Security B.V. betrokken bij uw installatie. Uiteraard staan we voor u klaar om op elk moment van de dag u de service te geven om uw installaties optimaal te laten functioneren. Maar ook verzorgen wij voor u periodiek het onderhoud aan de installaties, hier mee zorgt u ervoor dat storingsmeldingen nihil zullen zijn, uw installatie blijft voldoen aan de meest recente eisen en uw eventuele VEB Opleveringsbewijs zijn geldigheid behoudt.

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7

TELEFOONNUMMER

+31 73 7200990

OPENINGSTIJDEN

24/7